Vaša umetniška igra s sončnimi žarki!

Ko oblikujete izgled in svetlobo v sobi so vam na voljo različni stili. Soba je lahko eleganta ali pa moderna. Mogoče vam je bolje všeč klasična ali pa celo avangardna! Želite imeti drugačen stil, nekaj samo vašega? Tudi to ni noben težava za notranja senčila Tende Tabernik. Ponujamo vam digitalno poslikavo z vašimi motivi ali fotografijami.

Raznovrstna notranja senčila Tende Tabernik vam ponujajo , da svojim prostorom pridihnite osebni občutek, ki je pisan s svetloba na vašo kožo.

Bogata izbira, neskončne barvne možnosti in kvalitetna končna izdelava in montaža, omogoča arhitekturi da zadiha s polnimi pluči – neglede ali si urejujete domače ali poslovne prostore.

Za vas ki občudujete in cenite funkcionalnost in ne samo estetiko, priporočamo motorizirano upravljanje senčil.

Plise senčila

plise senčila

Dobro počutje je odraz nas samih. Zato bi morali oblikovati senčila na steklenih površinah v skladu z vašim osebnim stilom. Na primer, plise senčila Tende Tabernik vam bojo podarjale dobro počutje vsak dan posebej. Klasične ali moderne barve, pravilne in vseeno poživljajoče oblike vam garantirajo poživitev vsakodnevnega življenja. Barve in materijali dopolnjujejo svež zrak v prostorih kot tudi ljudi ki živijo v njih.

Preberi več>>>

Notranja rolo senčila

Rolo senčilo

Rolo senčila so unikatni oblikovalski element: struktura, barve, vzorci in transparentnost senčila uprizarjajo čudovit svetlobni efekt. Atmosfera v sobi se spreminja z količino prepuščene svetlobe, ki se zlije z vzorcem in barvo tkanine v unikatne oblike. Zatemnilni ali kontrastni, diskretni ali provokativen, vse je mogoče doseči z rolo senčili. Tende Tabernik vam ponujajo rešitev za vsako stekleno površino.

Preberi več>>>

Notranje žaluzije

Notranje zaluzije

Od prvega sončnega žarka zjutraj, pa vse do zadnjega večernega sija, pot sonca riše skozi lamele žaluzij svoje like v vsaki sobi. Lamele horizontalnih žaluzij regulirajo, zastirajo in raspršujejo svetlobo. Če želite, lahko obvarujejo vašo zasebnost. Horizontalne žaluzije Tende Tabernik se zlijejo z vsakim ambijentom. Zaradi diskretne oblike in barvnih odtenkov so popolno senčilo za vsako obliko okna ali steklene površine.

Preberi več>>>

Vertikalna senčila- lamelne zavese

Lamelne zavese

Neponovljiva kotrola svetlobe in njenih senc omogoča samo vertikalna zavesa Tende Tabernik. Zaradi svoje unikatne oblike vam omogoča fino nastavitev svetlobe in njenih senc. Glede na vpadni kot sonca vam lamelne zavese vedno omogočajo prost pogled na zunanjost prostora v vsakem trenutku. Njeni vertikalni trakovi vam občutno povečajo prostor in ga optično razširijo v moderni bivalni ambient.

Preberi več>>>

Panelna senčila-zavese

Panelne zavese

Zelo zanimiv pregovor pravi: »Niso samo detajli, ki naredijo prostor poseben in nezamenljiv. To je skupek vseh stvari v prostoru!« Občutek mešanice mnogih prefinjenih in unikatnih stvari je kot kombinacija s panelnimi zavesami. Vaš prostor lahko dopolnjujejo z ambijentom in atmosfero. Preuredite jih lahko neskončno krat, zahvaljujoč karnisnemu sistemu panelnih zaves Tende Tabernik.

Preberi več>>>

Komarniki

Komarnik

Zaščita pred insekti z uporabo rolo ali fiksnih komarnikov Tende Tabernik je enostavna. Eleganta separacija zunanjih od notranjih prostorov tudi ko so okna in vrata odprta. Vaša dom ne bo več potreboval kemičnih odganjalcev insektov. Fino izdelana mreža komarnika v nevtralni grafitni barvi ne zastira pogleda in skoraj ne zmanjšuje svetlobe v prostoru.

Preberi več>>>