Dopustniško vzdušje je lahko tudi doma pod tendo!

Tende Tabernik ustvarjajo osvežujoči poletni ambijent. Izbirate lahko v bogati ponudbi markiznih platen, barvi okovja, zaščitne strehe in kasete senčila.

Pozornost, ki jo namenjamo detajlom in naša strast do kvalitete je lahko enostavno vidna na izbiri markiznih platen. Na primer, platna so zaključena z Teflon easy clean premazom. Ta premaz ustvari nevidezen ščit okoli vsake niti in deluje kot neverjeten filem pred vodo in umazanijo.  Vsi nosilni elementi konstrukcijo so uliti iz čistega aluminija, prašno barvani za zunanjo uporabo, kar nam zagotavlja dolgo življensko dobo.

Balkonska mini tenda Marte

Tenda Mini Marte

Sedaj že klasična balkonska tenda Marte ponuja nadstardno kvaliteto za svoj denar. Tako zidna kot tudi stropna montaža in nastavitev kota tende glede na pozicijo sonca. V barvi platna, po vaši izbiri vam zagotavlja domačnost in zračnost na odprtem prostoru z zagotovilom, da bo čeprav majhen prostor pod soncem resnično lahko postal oaza vaše sprostitve.

Preberi več>>>

Balkonska tenda Giove

Tenda Giove

Čeprav majhen prostor pod soncem na vašem balkonu, včasih potrebuje malo večjo tendo. Tenda Giove nudi za 60 cm večjo dolžino in za 50 cm večji izteg od tende Mini Marte. V barvi platna po vaši izbiri vam bomo  tudi tokrat zagotovil domačnost in ugodje v varnem zavetju vašega balkona.

Preberi več>>>

Tenda mini Saturno

Tenda mini Saturno

Čeprav še vedno majhna tenda,  ponuja možnost montaže tudi na lesene tramove in polkasetno izvedbo, kjer je platno dodatno zaščiteno pred prahom. Univerzalni nosilci so primerni za stropno in zidno montažo. Njeno brezhibno in preizkušeno delovanje pa je ohladilo že mnogo pregredit poletnih teras.

Preberi več>>>

Tenda Urano

Tenda Urano

Ta posebna tenda omogoča skupno dolžino do 16,5 metra. Tudi Tenda Urano je lahko v polkasetni izvedbi. Dodatno pa nudi možnost izvedbe  s prekrižanimi rokami in dodatno čelno mantovano globine 1,2 metra. Dve do osem iztegljivih rok zagotavljajo veliko stabilnost, medtem pa klasični design senčila nudi visoko stopnjo estetike. Skoraj ne poznamo lokacije, kjer nebi koristila njena prisotnost!

Preberi več>>>

Tenda maxi Nettuno

Tenda maxi Nettuno

Še vedno potrebujete tendo z večjim iztegom? Za dober meter širša in enake maksimalne dolžine kot Urano je tenda Maxi Nettuno. Njeno močnejše okovje, daje občutek varnosti tudi v slabših vremenski razmerah. Idealna za družinske terase saj nudi veliko sence za kosila in druženja ob veliki zunanji mizi. Njene dve do osem iztekljivih rok bo odgnalo vse pomisleke, da ste mogoče kupili malce preveliko tendo.

Preberi več>>>

Tenda XXL Pluttone

Tenda XXL Pluttone

Tam kjer so posebne zahteve vam priporočamo tendo XXL Pluttone. Impresivnih 6 metro iztega in ob maksimalni dolžini 16,5 metra, vas ne more pustiti ravnodušne. Bolj zaželjena na gostilniških terasah kot doma. Vsem  nam je tenda XXL Plutone v dokaz o kvalitetah vseh senčil iz linije Tende Tabernik.

Preberi več>>>

Kasetna tenda mini Ermetico 250

Kasetna tenda mini Ermetico 250

Edino ona se ima dobro neglede na to ali je vreme dobro ali slabo. Pri njej velja, da ima tudi slabo vreme sončno stran. V zaprtem položaju  so njene iztegljive roke popolno zaščitene pred dežjem in umazanijo, listjem je odstranjeno s platna spomočjo nežnih krtačk. Zato jo tudi ne moti če se vreme poslabša ker ve, da je na varnem.

Preberi več>>>

Kasetna tenda Ermettico 300

Kasetna tenda Ermettico 300

Čeprav je kasetna tenda, se ne ozira na stereotipe. Z lahkoto je večja in močnejša od večine drugih kasetnih tend na evropskem tržišču. Preizkušeno in robustno ogrodje, klasični design in zanesljivost so samo nekaj značilnosti tende Ermetico 300.  Idealna je za zunanje bivalne površine.

Preberi več>>>